Náš e-shop https://shop.spidla.cz/ společnosti Špidla Data Processing, s.r.o., IČ: 25581775, se sídlem Újezd 454/46, Malá Strana, 118 00 Praha 1, zapsaná v obchodních rejstříku spisová značka C 242116 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady ochrany osobních údajů.

 

V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jak a kdy používáme soubory cookies.  Na našem webu zpracováváme soubory cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam.

 

ZÁSADY SOUBORŮ COOKIES

verze 1. účinná dne 25. 5. 2018

 

Co jsou cookies?

Cookie je malý textový soubor, který se uloží ve vašem počítači nebo mobilním zařízení a je opět používán během vašich dalších návštěv. Díky cookies si navštívené webové stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně, zlepšují a zjednodušují Vaší návštěvu webu.

Jaké cookies používáme?

Existují dva typy souborů cookies, trvalé a dočasné (session cookies neboli relační soubory cookies). Trvalé cookies jsou uloženy jako soubor ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 12 měsíců. Session cookies jsou uloženy dočasně a zmizí poté, co zavřete prohlížeč. Pokud se přihlásíte k registrovanému účtu, použijeme trvalé soubory cookies například k uložení vámi zvoleného zboží do nákupního košíku. Session cookies používáme, když použijete funkci Filtr produktů a také k tomu, abychom zkontrolovali, jestli jste přihlášeni nebo jestli jste do svého nákupního košíku vložili nějaké zboží.

Jaké osobní údaje zpracováváme?

Soubory cookies shromažďují informace o používání našich webových stránek. Tyto informace zahrnují typ internetového prohlížeče a operačního systému, který používáte, název domény místa, ze kterého se připojujete (IP adresa), datum, čas a trvání návštěvy, počet návštěv, průměrný čas strávený na našich webových stránkách a stránky, které zobrazujete. Soubor cookies obsahuje také jedinečné identifikační číslo, které identifikuje váš prohlížeč. To nám pomáhá rozpoznat váš prohlížeč, když znovu navštívíte naše webové stránky. Rovněž sledujeme, jak vyhledáváte na našich webových stránkách a jaké zboží si prohlížíte.

Účely zpracování osobních údajů

Správce může zákonně používat soubory cookies za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek, neboť jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, není tedy vyžadován Váš souhlas. Data, která shromažďujeme, mohou být také použity pro marketingové účely přímo Vám na míru, k tomu ale potřebujeme Váš souhlas.

Jak jsou cookies využívány pro cílení reklamy?

K identifikaci produktů, které vás mohou zajímat, můžeme shromažďovat informace o navštívených stránkách nebo o produktech, které jste si zakoupili, abychom mohli prodávat zboží přímo Vám na míru. Spolupracujeme s místy elektronického obchodování, abychom zákazníkům nabízeli cílenou reklamu. Reklamujeme prostřednictvím vlastních bannerů na našich webových stránkách a webových stránkách třetích stran. 

Když navštívíte naši webovou stránku, webové stránky třetích stran (například stránky našeho obchodního partnera) nebo kliknete na reklamu našeho e-shopu, vaše webové aktivity mohou být sledovány prostřednictvím souborů cookies. Soubory cookies třetích stran vytvářejí naši obchodní partneři, kteří inzerují naše služby na jiných webových stránkách. Naši marketingoví partneři mohou poskytnout své vlastní soubory cookies k zobrazení personalizovaných reklam, které souvisejí s naším e-shopem.

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

Souhlas s ukládáním cookies v případě personalizace reklam

Aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webu, znějící následovně: „Provozovatel webu, společnost Špidla Data Processing, s.r.o., IČ: 25581775, se sídlem Újezd 454/46, Malá Strana, 118 00 Praha 1, zapsaná v obchodních rejstříku spisová značka C 242116 vedená u Městského soudu v Praze, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.“  udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem sbírání údajů o chování návštěvníků na našem webu na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní osobu Radka Špidlu.

Kontrola nad soubory cookies

Cookies z vašeho počítače nebo mobilního zařízení můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v „Nápovědě“ svého prohlížeče. Můžete nastavit blokování souborů cookies, nebo že si přejete být informováni pokaždé, když do vašeho počítače nebo mobilního zařízení bude odeslán nový soubor cookies. Dále si můžete nastavit anonymní režim, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. Vezměte prosím na vědomí, že pokud se rozhodnete blokovat cookies, nebudete moci využívat výhod všech funkcí.

Pokud nesmažete soubory cookies ze svého prohlížeče, můžeme tyto údaje použít k těmto účelům:

  • poskytnutí vhodnější reklamy na základě Vašeho zájmu
  • poskytnutí agregovaných hlášení aktivity reklam inzerentům a webům hostujícím reklamy
  • poskytnutí webům a majitelům aplikací údaje o tom, jak návštěvníci využívají tyto weby nebo aplikace
  • detekce a obrana proti podvodu a jiným rizikům, ochrana uživatelů a partnerů
  • vylepšení našich produktů

Cookies třetích stran

Cookies třetích stran používáme ke shromažďování statistických údajů v souhrnné podobě pomocí analytických nástrojů, jako je Google, Google Analytics, Facebook Pixel, Sklik. V takovém případě se shromážděná data předávají těmto poskytovatelům služeb třetích stran za účelem jejich zpracování. Používáme také inzertní funkce služby Google Analytics a Facebook Pixel. Používáme cookies třetích stran trvalé i dočasné (session cookies). Trvalé cookies jsou uloženy ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 24 měsíců.

Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny třetím stranám, zpracovatelům Vašich osobních údajů, aby nám pomohly poskytovat naše služby (např. účetní, poskytovatel cloudových služeb, analýza, audit, platby, detekce podvodů, marketing a vývoj). Tyto třetí strany mají přístup k Vašim osobním údajům v rozsahu nezbytně nutném pro výkon jejich činnosti, a jsou zavázány je neprozradit a nepoužít k jiným účelům.

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

Správce neovládá cookies z webových stránek třetích stran. Třetí strany odpovídají za to, jak fungují jejich cookies a jak jsou zpracovávány osobní údaje.

K čemu se cookies používají?

Soubory cookies umožňují rozpoznat vaše zařízení, zabezpečit váš přístup na registrovaný účet a náš web obecně a pomáhají nám předkládat vám relevantní reklamy v případě udělení souhlasu.

Kategorie použití:

  • Popis
  • Ověření
  • Pokud jste přihlášení na e-shop, soubory cookies nám pomáhají ukazovat vám ty pravé informace a přizpůsobit vaše prostředí.
  • Zabezpečení
  • Soubory cookies používáme jako podporu funkcí zabezpečení a za účelem zjištění neoprávněné aktivity.
  • Preference, funkce a služby
  • Soubory cookies nám také sdělují, jaké zboží preferujete a jaké jsou vaše oblíbené produkty. Také vám mohou usnadnit vyplňování formulářů na e-shopu.
  • Reklama
  • Soubory cookies používáme k tomu, abychom vám zobrazovali relevantní reklamy na webu e-shopu i mimo něj. Soubor cookies můžeme použít také k tomu, abychom zjistili, zda lidé, kteří viděli určitou reklamu, později navštívili stránku inzerenta a provedli tam nějakou akci (např. stáhli dokument nebo uskutečnili nákup). Podobně i naši partneři mohou použít soubory cookies k tomu, aby zjistili, zda jsme reklamu zobrazili a jak si vedla, nebo aby nám poskytli informace o tom, jak na reklamy reagujete. Také můžeme spolupracovat s našimi partnery za tím účelem, abychom vám zobrazili reklamu na webu ............ i mimo něj, jako například poté, co navštívíte stránky či aplikaci partnera.
  • Výkon, statistika a výzkum


Soubory cookies nám pomáhají zjistit, jak náš web funguje v různých lokalitách. Také používáme soubory cookies za účelem pochopení, zlepšení a provádění výzkumu produktů, funkcí a služeb, včetně vašich přístupů na e-shop z jiných webů, aplikací či zařízení, jako jsou váš pracovní počítač či vaše mobilní zařízení.
 

Tabulka souborů cookies

Pro správný chod našeho webu a reklamních produktů používáme různé typy souborů cookies. Soubory cookies třetích stran pocházejí z reklam jiných webů a sledují vaše používání webu pro marketingové účely. Tyto údaje budou aktualizovány. K uplynutí doby užití souborů cookies dojde buď na základě rotace nebo se počítá od posledního dne, kdy uživatel interreagoval s webovou stránkou.

 

Vydavatel / Název cookie  Typ cookie
Trvanlivost
AdWords Tracking, Remarketing 90 dní
Sklik Tracking, Remarketing 30 dní
max 540 dní
Google Analytics
(_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)
Analytical, Tracking persistent
6 měsíců
persistent
6 měsíců
persistent
persistent
session

Informace pro Vás

Máte pro strach uděláno? Opravdu? Seznamte se s Krvavou Kassandrou!

Zločiny farmaceutické lobby a Úžasná tajemství mistra Leonarda právě v trafice!

Uvězněný Rhitoris tluče na dveře... Kdo mu otevře jako první?

Vyzkoušejte už nyní hru, která vyjde až v březnu. Vyzkoušejte Kořeny zla!

Navštivte Ďáblovu věž, budete si to ještě dlouho pamatovat!

Sněhurka a Zrcadlový démon právě v trafice!

Pozor - jáma pekel se otevírá a přichází... Atakhtar! Máte se těšit nebo bát?

Časová vlna a Dobrá kavárna v trafikách od 1.2.2018!

Časová vlna již brzy v prodeji

Vyzkoušejte už nyní hru, která vyjde až v květnu. Vyzkoušejte Odkaz mrtvého kata

Vyzkoušejte už nyní hru, která vyjde až v květnu. Zahrajte si Odkaz mrtvého kata

Seznamte se s Krvavou Kassandrou!

Anketa ke letošní kolekci her

Nová hra na obzoru. Zahrajte si Zármutek mrtvých už dnes!

Vychází hra Zrozena z ohně 3 - Temná strana - Sběratelská edice

Zůstaňte s námi v kontaktu.

Vyzkoušejte už nyní hru, která vyjde až v květnu. Vyzkoušejte Zvrhlé umění!

Bude happyend? Zjistěte to na vlastní kůži!

Vyzkoušejte už nyní hru, která vyjde až v květnu. Poznejte mrtvého kata!

Modrovous je za dveřmi, pozor na něj!

Dvě hry v jednom balení právě ve vaší trafice!

Brzy přijde nová hra, Modrá slza. Chcete ji mít už teď?

Chystáme novou hru Srdce lesa!

Blíží se novinková hra. Emilka Holubová ve hře Rodinná záležitost již brzy v tra

"Antický Řím 2" a "Zelené město" nyní v trafikách!

Všechny kolekce her na jednom místě, vyberte si!

Říše smrti - Sběratelská edice

Připravujeme hru

"Živlíci" a "Zahrádka v oblacích" - dvě hry v jednom balení právě v trafice!

Zvýhodněné kolekce her

Herní trailer ke hře Stonehenge – Sběratelská edice

Její oči - Sběratelská edice

Zločin a trest - Sběratelská edice na obzoru!

Upálená z Menzbrucku již brzy!

Lektvar bezcitnosti - Sběratelská edice brzy vyjde

Otrávená dýka - Sběratelská edice je na dosah! Těšte se :)

Syn nebes a ohně se blíží!

Říše smrti se představuje!

Šaman a cizinka - Sběratelská edice

12 úkolů pro Herkula 7 - Zlaté rouno – Sběratelská edice

Vražedná láska - Sběratelská edice

Nejprodávanější

https://shop.spidla.cz/zvyhodnene-kolekce-her/

Provozovatel webu, Špidla Data Processing, s.r.o., se sídlem Újezd 454/46, Praha 1 - Malá Strana, 118 00 , IČ: 25581775, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím