ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
verze 1. účinná od 25.5.2018

 

Náš e-shop https://shop.spidla.cz/, společnosti Špidla Data Processing, s.r.o., IČ: 25581775, se sídlem Újezd 454/46, Malá Strana, 118 00 Praha 1, zapsaná v obchodních rejstříku spisová značka C 242116 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme.
Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

Jak vaše osobní údaje využíváme?

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

  • Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
  • Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace
  • Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
  • Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
  • Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
  • Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
  • Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
  • Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
  • Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
  • Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
  • Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
  • Zabránit zneužití našich služeb

Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

  • u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,
  • u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,
  • u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku, nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).
  • Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

2. Budeme vás chránit
Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte
Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na naší adrese: prodej@spidla.cz

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat
Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:  Shopion s.r.o., IČ: 06919324., DIČ: CZ06919324. Wellnerova 1322/3c, Olomouc, 77900. Spisovná značka C 73784 vedená u Krajského soudu v Ostravě, poskytovatelem domény název: spidla.cz, FROGMAN s.r.o., Komenského 25, 763 02 Zlín, IČ 49434624, zapsán v obchodním rejstříku vedeném KS v Brně, oddíl C, vložka 11848 a ECCODAT spol. s r.o., nám. 3. května 1572, 765 02 Otrokovice, IČ 60712015, zapsán v obchodním rejstříku vedeného KS v Brně, oddíl C, vložka 15670 a Radmila Vaněčková, tř. Spojenců 712, 765 02 Otrokovice 2, IČ 63391821 a ComGate Payments, a.s., Jankovcova 1596/14a, 170 00 Praha 7, IČ 27924505 zapsána v obchodní rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 17614 a Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1, IČ 47114983, zapsán v obchodním rejstříků u Městského soudu v Praze sp. zn. A 7565 a GOPAY s.r.o., Platná 67, 370 01 České Budějovice, IČ 26046768, zapsána v obchodní rejstříku vedeném KS c Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 11030, případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

5. Jaká jsou vaše práva?
Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu prodej@spidla.cz

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení
Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

 

Informace pro Vás

Máte pro strach uděláno? Opravdu? Seznamte se s Krvavou Kassandrou!

Zločiny farmaceutické lobby a Úžasná tajemství mistra Leonarda právě v trafice!

Uvězněný Rhitoris tluče na dveře... Kdo mu otevře jako první?

Vyzkoušejte už nyní hru, která vyjde až v březnu. Vyzkoušejte Kořeny zla!

Navštivte Ďáblovu věž, budete si to ještě dlouho pamatovat!

Sněhurka a Zrcadlový démon právě v trafice!

Pozor - jáma pekel se otevírá a přichází... Atakhtar! Máte se těšit nebo bát?

Časová vlna a Dobrá kavárna v trafikách od 1.2.2018!

Časová vlna již brzy v prodeji

Vyzkoušejte už nyní hru, která vyjde až v květnu. Vyzkoušejte Odkaz mrtvého kata

Vyzkoušejte už nyní hru, která vyjde až v květnu. Zahrajte si Odkaz mrtvého kata

Seznamte se s Krvavou Kassandrou!

Anketa ke letošní kolekci her

Nová hra na obzoru. Zahrajte si Zármutek mrtvých už dnes!

Vychází hra Zrozena z ohně 3 - Temná strana - Sběratelská edice

Zůstaňte s námi v kontaktu.

Vyzkoušejte už nyní hru, která vyjde až v květnu. Vyzkoušejte Zvrhlé umění!

Bude happyend? Zjistěte to na vlastní kůži!

Vyzkoušejte už nyní hru, která vyjde až v květnu. Poznejte mrtvého kata!

Modrovous je za dveřmi, pozor na něj!

Dvě hry v jednom balení právě ve vaší trafice!

Brzy přijde nová hra, Modrá slza. Chcete ji mít už teď?

Chystáme novou hru Srdce lesa!

Blíží se novinková hra. Emilka Holubová ve hře Rodinná záležitost již brzy v tra

"Antický Řím 2" a "Zelené město" nyní v trafikách!

Všechny kolekce her na jednom místě, vyberte si!

Říše smrti - Sběratelská edice

Připravujeme hru

"Živlíci" a "Zahrádka v oblacích" - dvě hry v jednom balení právě v trafice!

Zvýhodněné kolekce her

Herní trailer ke hře Stonehenge – Sběratelská edice

Její oči - Sběratelská edice

Zločin a trest - Sběratelská edice na obzoru!

Upálená z Menzbrucku již brzy!

Lektvar bezcitnosti - Sběratelská edice brzy vyjde

Otrávená dýka - Sběratelská edice je na dosah! Těšte se :)

Syn nebes a ohně se blíží!

Říše smrti se představuje!

Šaman a cizinka - Sběratelská edice

12 úkolů pro Herkula 7 - Zlaté rouno – Sběratelská edice

Vražedná láska - Sběratelská edice

Nejprodávanější

https://shop.spidla.cz/zvyhodnene-kolekce-her/

Provozovatel webu, Špidla Data Processing, s.r.o., se sídlem Újezd 454/46, Praha 1 - Malá Strana, 118 00 , IČ: 25581775, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím